Camping activiteiten

Op de Camping

Speeltoestellen 

De speeltoestellen zijn in het midden van het terrein opgesteld, waardoor je zicht hebt op de kinderen die hier spelen.  Bij de kleintjes is de zandbak gewild en de wat ouderen zijn vaak te vinden op de trampoline. Verder zijn er verplaatsbare voetbaldoelen en is er een volleybalnet beschikbaar.


Zwembad

Het 9 x 11 meter zwembad is voor de veiligheid omheind en loopt af van 40 naar 180 cm. 

Ligstoelen staan naast het bad en er is een terras met schaduw net naast het zwembad. 


Skelterbaan 

Er is een klein parcours met  enige hoogte verschillen aangelegd. Er zijn verschillende soorten skelters beschikbaar zodat zowel kinderen als ouders kunnen skelteren.


Visvijver

Er is op het terrein een visvijver. Er worden meestal kleinere vissen van ongeveer 10 cm gevangen, maar een enkele keer ook een grotere karper.  
Je kan vissen vanaf een vlot, waarmee je ook kan peddelen.

Kampvuur

Elke week is er een keer kampvuur  dat tussen 19.30 een 20.00 uur wordt  aangestoken. Als iedereen er is worden marshmellows uitgedeeld die aan bamboestokken in het vuur verwarmd kunnen worden. 


Hutten bouwen

Op het terrein ligt veel dor hout soms verstopt in het gras maar ook verzameld op een plek.

Je kan hier goed hutten van bouwen.


Gratis pannekoeken eten
Een keer in de week  is er gratis pannekoek eten voor de kinderen. Met stroop, nutella of poedersuiker  Kies maar wat je lekker vind.


Petanque
Voor het Café du Sport is een baan aangelegd voor het Franse balspel Petanque  (Jeu de Boule).  Er zijn ballensets van kunstof en metaal aanwezig.


Binnen spelen

De kinderen kunnen zowel in de gemeenschappelijke ruimte als in het Cafe du Sport binnen spelen. De naam verwijst naar de TV waarop de sportwedstrijden kunnen worden gevolgd onder het genot van een drankje.


Ontspannen 

Als laatste, maar niet onbelangrijk, luieren in de hangmat  een boek lezen of barbecuen.

zwembad en speeltoestellen
uitzicht op safaritenten
Skelterbaan
Cafe du Sport
ontbijt beschikbaarheid

          

                            

    

Cookies acceptern