Table d’Hôtes

Table d’Hôtes, of op z’n Hollands, aanschuiven bij de gastheer en -vrouw aan tafel. We maken in de terrastent een lange tafel en serveren daar een 3-gangenmenu. Als het lukt qua planning dan eten we gezellig mee.
We maken in het weekend de menu’s voor de hele week bekend, zodat u tijdig kunt kijken wanneer u met ons mee wilt eten.

We koken zo veel mogelijk biologisch, uit eigen tuin / van eigen terrein.
Bij de keuze van ingrediënten houden we rekening met de seizoenen en wat er lokaal verkrijgbaar is.

Plat du jour


Plat du jour, ofwel dagschotel, we koken 1 hoofdgerecht om bij ons aan een tafel in de terrastent op te eten of om mee te nemen naar je eigen tent of caravan.


Table d’Hôtes

  • 3 gangen uniek menu, geen keuze mogelijkheid
  • inclusief een drankje van het huis (frisdrank, huiswijn, pils)
  • beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven nodig
  • aanschuiven aan lange tafel

Plat du jour

  • dagschotel (hoofdgerecht)
  • inschrijven nodig om teleurstelling en verspilling te voorkomen
  • in de terrastent of bij eigen tent
  • met borrelplank en dessert uit te breiden

In het hoogseizoen van 2025 koken we 5 keer per week:

(wijzigingen voorbehouden)

  • Zaterdag: 2 saucisses met frietjes
  • Zondag: 2-/3- gangen
  • Maandag: keuken dicht, terras open
  • Dinsdag: 2-/3- gangen
  • Woensdag: warm gerookte zalm
  • Donderdag: keuken dicht, terras open
  • Vrijdag: Plat du jour

Menu voor de komende periode

Facebook
LinkedIn
Instagram