Table d’Hôtes
Table d’Hôtes, of op z’n Hollands, aanschuiven bij de gastheer en -vrouw aan tafel. We maken in de terrastent een lange tafel en serveren daar een 3-gangenmenu. Als het lukt qua planning dan eten we gezellig mee.
We maken in het weekend de menu’s voor de hele week bekend, zodat u tijdig kunt kijken wanneer u met ons mee wilt eten.
We koken zo veel mogelijk biologisch, uit eigen tuin / van eigen terrein.
Bij de keuze van ingrediënten houden we rekening met de seizoenen en wat er lokaal verkrijgbaar is.
Plat du jour
Plat du jour, ofwel dagschotel, we koken 1 hoofdgerecht om bij ons aan een tafel in de terrastent op te eten of om mee te nemen naar je eigen tent of caravan.
Table d’Hôtes
- 3 gangen uniek menu, geen keuze mogelijkheid
- inclusief een drankje van het huis (frisdrank, huiswijn, pils)
- beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven nodig
- aanschuiven aan lange tafel
Plat du jour
- dagschotel (hoofdgerecht)
- inschrijven nodig om teleurstelling en verspilling te voorkomen
- in de terrastent of bij eigen tent
- met borrelplank en dessert uit te breiden
In het hoogseizoen van 2025 koken we 5 keer per week:
(wijzigingen voorbehouden)
- Zaterdag: 2 saucisses met frietjes
- Zondag: 2-/3- gangen
- Maandag: keuken dicht, terras open
- Dinsdag: 2-/3- gangen
- Woensdag: warm gerookte zalm
- Donderdag: keuken dicht, terras open
- Vrijdag: Plat du jour
Menu voor de komende periode